background img

Yeni Yayınlar

çorbalar-1


BU ÇORBAYI HİÇ TATMAMIŞ OLANLAR  HİÇ TATINA BİLE BAKMADAN ÖN YARGILI DÜŞÜNÜYOR
ASLINDA BİLDİĞİMİZ BİRÇOK ÇORBADAN DAHA KOLAY MASRAFSIZ DAHA LEZZETLİ BİR ÇORBA.
CREMALI SOĞAN ÇORBASI ,KREMALI MANTAR ÇORBASI GİBİ.
HAFİF  VE  LEZZETLİ MUTLAKA DENEYİN, VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ
BİDE EVDE ÇOCUK VARSA , HAVUÇ YEMİYORSA BİR ALTERNATİF SİZE....
 KOLAY GELSİN

HAVUÇ ÇORBASI

5 -TANE HAVUÇ
1-SU BARDAĞI UN
2-ÇORBA KAŞIĞI TEREYAGI
1/2-ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
7- SU BARDAĞI SÜT
5-SU BARDAĞI SU
TAVUK SUYU YADA TAVUK BULYON

HAZIRLANIŞI
TEREYAĞI VE SIVIYAĞI OCAKA ERİTİYORUZ
  HAVUCU RENDENİN İRİ TARAFINDAN  RENDELİYORUZ
  HAVUÇLAR DİRİLİĞİNİ KAYBEDİNCEYE  KADAR  YAĞDA  KAVURUYORUZ .
UNU  SÜT VE SUYU  İLAVE EDİP ÇIRPMA TELİ İLE KAYNAYANA KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ.
  OCAĞI KAPATIYORUZ SÜT KESİLMESİN DİYE EN SON TUZ KATILIYOR VE KAPAGINI KAPATMIYORUZ
..İLK SICAKLIĞI GİTTİKDEN SONRA KAPAĞINI KAPATABİLİRİZ.
ÜZERİNE KRUTON KITIR EKMEKLERLE SERVİS EDİLİR
 BAYAT EKMEKLER MİNİK DOĞRANIR YAĞLA HARMANLANIP KITIR OLANA KADAR FIRINDA PİŞİRİLİR
ÇORBALARIN ÜZERİNDE KULLANILIR


0 yorum:

Yorum Gönder